Χαρακτηριστικό γνώρισμα των δημιουργικών μας υπηρεσιών είναι η ευρεία γκάμα τους και τα ολοκληρωμένα σχεδιαστικά πακέτα. 

Έχουμε διαμορφώσει τον χαρακτήρα της εταιρείας μας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλους τους τομείς οποιοδήποτε project, από τα πρώιμα στάδιά του μέχρι την τελική του υλοποίηση, παρέχοντας ταυτοχρόνως  και όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες προβολής και προώθησης. 

Προτέρημά μας είναι η άμεση ανταπόκριση σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική πάνω σε κάθε νέα πρόκληση που προκύπτει, τηρώντας πάντοτε αυστηρά τα απαιτούμενα deadlines.

Δουλεύοντας μαζί μας, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε γραφιστική σας ανάγκη, να αναπτύξουμε την ιστοσελίδα σας, να αναλάβουμε την καμπάνια προώθησής σας σε social media, google, facebook και instagram ads, καθώς επίσης και να σχεδιάσουμε τρισδιάστατα το προϊόν, τις ειδικές κατασκευές, τα εκθεσιακά περίπτερα ή τον χώρο που μπορεί να σας ενδιαφέρει! 

Γραφιστικές Εφαρμογές
Εταιρική ταυτότητα / Brand Identity
Στρατηγικός σχεδιασμός / Branding
Δημιουργία λογοτύπου, Naming, Tagline
Επικοινωνία προϊόντος / Communication design
Σχεδιασμός Συσκευασίας / Packaging
Σχεδιασμός ετικέτας / Label design
Δημιουργία παρουσίασης εταιρικού προφίλ
Σχεδιασμός εταιρικών εντύπων / Corporate files
Γραφιστικές Εφαρμογές
Web Design & Digital Marketing​
Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Διαχείριση social media
Δημιουργία καμπάνιας
Σχεδίαση Google ads
Σχεδίαση Facebook & instagram ads
Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO)
Content Marketing
Influencer Marketing
Επαγγελματική φωτογράφιση
Δημιουργία εταιρικού βίντεο
Web Design & Digital Marketing​
3D Σχεδιασμός & Κατασκευές​
POP υλικά / POS materials
Επιδαπέδια & Επιτραπέζια σταντς
Σχεδιασμός Εκθεσιακών περιπτέρων
Σχεδιασμός επίπλων
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων
Ειδικές κατασκευές
Βιομηχανικός σχεδιασμός
Σχεδιασμός προϊόντων
Τρισδιάστατη μοντελοποίηση (cad)
Φωτορεαλισμός (render)
3D Σχεδιασμός & Κατασκευές​

Πατήστε πάνω στα εικονίδια για περισσότερες πληροφορίες​

icon2

Graphic Design

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε το προϊόν σας ή την υπηρεσίας με το αγοραστικό κοινό. Αποτελεί την εικόνα σας και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το αποτύπωμα που θέλετε να αφήνετε στην αγορά προκειμένου να σας αναγνωρίζει κάθε δυνητικός πελάτης ή καταναλωτής.

icon4

Product Design

Ανθρωποκεντρική διαδικασία, στην οποία μελετάμε και σχεδιάζουμε προϊόντα και εφαρμογές, σε σχέση με τις καθημερινές ζωτικές ανάγκες. Παρέχουμε τρισδιάστατη μοντελοποιήση (cad), φωτορεαλιστική παρουσίαση (render), κατασκευαστική μελέτη και project management.

web icon 2

Web Design

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις για ιστοσελίδες και e-shops με κύριο μέλημα μας την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.
Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο S.E.O ώστε η σελίδα σας να είναι πολύ φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης

icon3

Interior Design

Γνωρίζουμε καλά πως να σχεδιάσουμε και να επικοινωνήσουμε ένα brand, αντιστοίχως είμαστε σε θέση να το αποτυπώσουμε εντός ενός εσωτερικού χώρου ή ενός εκθεσιακού περιπτέρου, εντάσσοντάς τα μέσα στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας.

web icon21

Digital Marketing

Το Digital Marketing βοηθά μια επιχείρηση ή ένα προϊόν να μεγαλώσει διαδικτυακά, Στο the outsiders studio χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες και τα κατάλληλα εργαλεία με σκοπό να βρεθεί η επιχείρηση σας εκεί που πρέπει να ανήκει. Στην κορυφή.

icon1

Photography | Video

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.
Εμείς είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις φωτογραφίας και video που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα κάνουν το προϊόν σας και την επιχείρηση σας να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.