Το the Outsiders design studio αποτελεί ένα δημιουργικό γραφείο σχεδιασμού, διαφήμισης, προώθησης και οπτικής επικοινωνίας προϊόντων και επιχειρήσεων.

Έχοντας συλλέξει μεγάλη εργασιακή εμπειρία πλάι σε καταξιωμένες επιχειρήσεις πάνω στο κομμάτι του design, της διαφήμισης, της οπτικής επικοινωνίας, της σχεδίασης ιστοσελίδων, των διαφημιστικών κατασκευών, του ψηφιακού μάρκετινγκ αλλά της διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων,  έχει συγκεντρώσει όλες τις απαιτούμενες δημιουργικές ειδικότητες και υπηρεσίες σε ένα χώρο, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων δημιουργικών πακέτων.

Πιο συγκεκριμένα το γραφείο μας είναι σε θέση να αναλάβει ένα project από τα πρώτα του κιόλας στάδια μέχρι και την τελική του υλοποίηση και παραγωγή, καλύπτοντας παράλληλα όλα τα στάδια επικοινωνίας και προβολής του.

Παραδείγματος χάριν  μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο το προϊόν κάνοντας την τρισδιάστατη μελέτη γύρω από αυτό, να αναλάβει την ονοματοδοσία και τον τρόπο επικοινωνίας του, να σχεδιάσει την εταιρική του ταυτότητα, τη συσκευασία του και εν τέλει να ολοκληρώσει την προβολή του δημιουργώντας έναν ψηφιακό ιστότοπο προσαρμοσμένο πάνω του, ολοκληρώνοντας ταυτοχρόνως τις απαιτούμενες ενέργειες και καμπάνιες για αυτό στα social media και τις λοιπές εφαρμογές.

Η παροχή των υπηρεσιών μας ολοκληρώνεται με τη δυνατότητα φωτογράφησης χώρων και προϊόντων, την ανάπτυξη οπτικοακουστικών σποτ, την δημιουργία εταιρικών βίντεο για την πλήρη κάλυψη οποιασδήποτε επικοινωνιακής ανάγκης.

Αυτό που μας ξεχωρίζει λόγω της συγκεντρωτικής μας τάσης ως προς τις διάφορες αγοραστικές ανάγκες, είναι η άμεση επικοινωνία για όλα τα στάδια υλοποίησης ενός έργου, χωρίς την ανάμειξη εξωτερικών παραγόντων λόγω του μεγάλου εύρους δημιουργικών δυνατοτήτων που έχουμε στη διάθεσή μας inhouse.

Επίσης, το πάθος μας για καινοτόμο και δυναμικό σχεδιασμό αποτυπώνεται σε κάθε μας έργο, δημιουργώντας μία ιστορία γύρω από το εκάστοτε σχέδιο (conceptual design) κάνοντάς το να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. 

icon8

Διεύθυνση

Πολυτεχνείου 12
Θεσσαλονίκη
τ.κ 546 25

icon7

Τηλέφωνο

2311 26 89 79

icon6

Το email μας

info@theoutsiders.gr


icon5

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 18:00
Σάββατο: 11:00 – 17:00
Κυριακή: Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας